Catering 


Eten en drinken is de basis voor een geslaagd evenement. Wij dragen met onze passie en creativiteit graag bij aan dit succes.


Van bijvoorbeeld livecooking d.m.v. onze foodtrucks of cooking points op uw event locatie tot bruiloft dinners, buffetten, hapjes & amuses. Graag stemmen wij met u af hoe de culinaire invullingvan uw evenement kunnen vorm geven.


Italiaans menu 

Antipasta

Vitello Tonnato: Dun gesneden Italiaanse kalfsrollade met tonijnmayonaise kappertjes en zongedroogde tomaatjes

Carpaccio: Dungesneden gemarineerd rundvlees met truffelmayonaise rucolla zongedroogde tomaat pijnboom pitjes en parmezaanse kaas.

Carprese al Balsamico: Rucola met verse Mozzarella kaas, zongedroogde tomaten, pijnboompitten

Insalata del Chef: Frisse Italiaanse gemengde salade (Mesclun en Rucola) met zontomaatjes, olijven, paprika en champignons.

Tricolore farfalle salade met zongedroogde tomaat, rode ui, kappertjes olijven en gegrilde paprika.


Warme gerechten
Penne pasta met Spinaziesaus: Verse spinazie, Parmezaanse kaas, uien en knoflook.
Spaghetti met scampi’s, courgette, champignons.
Gehaktballetjes op Siciliaanse wijze met tomaten auberginesaus.
Saltimbocca, varkensrolletjes gevuld met parmaham en salie.
Linguine met walnootpesto , Parmezaan en koud geperst olijfolie.

Ciappe Italiaans crackers (op olijfolie basis).

Grissini met rozemarijn (Italiaanse soepstengel).

Italiaans olijvenbrood.

Italiaanse olijfolie.

Italiaanse balsamico azijn.

 

Tiramissu desert

3 euro p.p.

 

Serving menu’s.

Amuse

Pani puri met eendenlever mousse en ingelegde chiogga biet.
Bloemkool room met gemarineerde tempeh.
Ingelegde Schelvis tartaar,  met een citroen kwark, komkommer en forellen eitjes.


Voorgerecht
Graved lax met zure room en kaviaar
Vitello Tonato met tonijn mayonaise en rucola.
Ceviche van rode biet met zoete aardappel puree, advocado creme en gefrituurde julliene van zoete aardappel.

Tussengerecht
Spitskoolcreme soep met geconfijte eend of jackfruit.

Hoofdgerecht
Krokant gebakken zeebaarsfilet op een bedje van Risotto met lamsoor en pijnboompitten

Entrecote met gekarameliseerde witlof en rode wijn saus.
Gebakken bloemkool met burrata, beurre noisette geroosterde cherrytomaat en hazelnoot.


Nagerecht.

Millefeuille met sinasappel en bloedsinasappel sorbet.

American BBQ 

Smoked sausage,
Gerookte varkensbraadworst


Brisket
Langzaam op de smoker gegaarde grainfed runder borststuk.

Pulled pork
20 uur gegaard op de smoker bbq met een heerlijk zoetzure bbq saus.

Sparerib
Bereid op de smoker bbq afgelakt met huisgemaakte coca cola bbq saus.

Coleslaw
Huisgemaakte koolsalade van witte kool en wortel in een fris zoete dressing.

baked beans
Bonenstoofschotel gemaakt in een bbq saus.

Broodbuffet
Diverse stok en breekbroden met aioli en kruidenboter.

Paella en tapas buffet

Spaanse tortilla’s
Drie verschillende soorten;

chorizo, paddenstoelen en /of zalm allemaal met ui, aardappel, ei, paprika en  kruiden.


Albondigas
Huisgemaakte ge­hakt­bal­le­tjes in pit­ti­ge to­ma­ten­saus


Pinchos
Spiesjes met schijfjes chorizo en zwarte olijven.


Diverse broden met tapenades.


Patatas Brava
Gebakken aardappel blokjes met zelfgemaakte aïoli.


In olijfolie gemarineerde pittige garnaaltjes.


Knoflook kastanjechampignons salade.

Inktvissalade a la plancha in knoflooksaus.

Paella Royal
Deze royaal gevulde paella is gemaakt met o.a. de volgende ingrediënten: gemarineerde kip, gamba’s, mosselen, venusschelpen, calamares, chorizo, erwtjes, paprika, tomaten, sluimererwten, rijst

Mexicaans menu 

Tortillia fiesta menu

Kip Fajitas

Bief fajitas
Pork Carnitas
Tortillas
Mexicaanse rijst
Pinto bonen
Salsa pico de gallo
Guacamole
Zure room

Chili con queso
Tortilla chips

Mexicaanse Mais salade
Mexicaanse gemengde salade

Salsa • Guacamole • Sour Cream • Tomatillo Sauce

Basis grill bbq menu. 

Ribeye roast
Ribeye steak  aan het stuk indirect gegaard op de bbq.


Sparerib
Bereid op de smoker bbq afgelakt met huisgemaakte coca cola bbq saus.

Warm gerookte zalm.
Heerlijk gekruide en warm gerookte zalm geserveerd op toast met een saus gemaakt van yoghurt, mierikswortel en verse dille.


Coleslaw
Huisgemaakte koolsalade van witte kool en wortel in een fris zoete dressing.


Gemengde salade
Mesclun sla met tomaat, olijf gegrilde parika en rode ui. Met een citoen bassilicum dressing.


Komkommer salade
Dun gesneden komkommer in een frisse yoghurt dressing.


Broodbuffet
Diverse stok en breekbroden met aioli en kruidenboter.